СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Прокурор, що кидався сокирою у сусідів, живе на землі батька-мільйонера

Прокурор, що кидався сокирою у сусідів, живе на землі батька-мільйонера
58366 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурор прокуратури міста Києва Євген Дудко «засвітився» на відео, де кидався сокирою. Виявилося, що згідно з декларацією його там не мало би бути
Журналісти Bihus.Info звернули увагу на відео, зняте у котеджному містечку в селі Козин, що під Києвом, де чоловік кидався сокирою в сторону сусідів, які влаштували барбекю. Цим чоловіком виявився прокурор прокуратури Києва Євген Дудко.
Згідно з декларацією, він займає посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів СБУ та Держприкордонслужби. А от серед майна будь-чого, що могло б пояснити знаходження Дудка у Козині немає: прокурор задекларував лише квартиру площею у 32 квадратні метри.
Утім, журналісти зафіксували, як Дудко та його дружина регулярно виїжджають на задекларованих автомобілях саме з цього котеджного містечка.
Журналісти також з’ясували, що земельна ділянка у Козині належить батьку прокурора, який, щоправда, протягом 10 останніх років не отримував офіційного прибутку, проте стверджує, що понад двадцять років є доларовим мільйонером.
Також у декларації Дудка зафіксовано 37 тисяч доларів готівкою, що також не є співмірним із офіційними доходами прокурора та його дружини. А от на банківських рахунках прокурор зберігає лише 5 гривень.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,прокуратура Києва,декларація
Автор: News Ukraine

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео