СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Справа держзради: в Верховній Раді закликають виступати проти нардепа Олега Волошина

Справа держзради: в Верховній Раді закликають виступати проти нардепа Олега Волошина
47812 ПЕРЕГЛЯДІВ

Депутати на засіданні у Верховній Раді рішуче закликають правоохоронні органи прийняти міри щодо Олега Волошина, який своїми заявами поставив під сумнів весь суверенітет держави. Нардеп, представник фракції "Опозиційна платформа - За життя" Олег Волошин наразі є підозрілим об’єктом серед депутатів ВР.


22 липня співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко написала в себе на сторінці у Фейсбук про те, що до Служби безпеки України активно надходять заяви на нардепа Олега Волошина від народних депутатів з різних фракцій.


Справа в тому, що українські політики підозрюють пана Олега в антиукраїнських поглядах. Представник фракції «Опозиційна платформа – За життя» не побоюючись, відкрито виступає проти України. Так пан Олег 17 липня, із трибуни у Верховній Раді, заявив, що в українській державі “не існує суверенітету”, а депутати фракції «Європейська солідарність» є зрадниками, яких потрібно посадити до в’язниці.


Ірина Геращенко під постом в мережі Фейсбук зазначила, що народні депутаті із фракцій “Європейська солідарність” “Голос” й “Слуга народу” звернулися до СБУ з закликами розпочати кримінальне провадження над нардепом Волошином. Депутатське звернення з підписами пані Ірина опублікувала у Фейсбук.


Нагадаємо, що 21 липня Олега Волошина під дверима Верховної Ради, на знак протесту, облили зеленкою.

Теги: Верховна Рада,Олег Волошин, держзрада,Інформаційне агентство,УКРАЇНА ІНФОРМ, новини України
Автор: News Ukraine

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео