СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Репродуктивна медицина Київ

Репродуктивна медицина Київ
29828 ПЕРЕГЛЯДІВ

Що ж, розпочнемо з самого терміну: репродуктивна медицина – це комплекс медичних і біологічних знань і досвіду, спрямованих на те, щоб вирішити проблему дітонародження.

Зазвичай репродуктивна медицина являє собою сукупність різноманітних напрямків науки, а саме біологію, цитологію, генетику, гінекологію, кріобіологію. У багатьох містах України вже давно використовують репродуктивну медицину, не є виключенням і місто Київ.
У столиці сьогодні працює медичний центр «НАТІВІТА», який безперечно допоміг вирішити проблеми дітонародження багатьом сімейним парам.

Саме цей медичний центр репродуктивної медицини в місті Києві спеціалізується на передімплантаційній генетичній діагностиці, проведенні хромосомного аналізу, консультація і ведення вагітності у гінеколога, послуги мамолога.

Передімплантаційна генетична діагностика (ПГД)– це різновид генетичного скринінгу (проведення діагностики для виявлення аномалій розвитку плода у вагітних жінок). Тобто ПГД зазвичай проводиться у комплексі зі штучним екстракорпоральним заплідненням (ЕКЗ). ЕКЗ - це заплідненням яйцеклітини спермою поза межами організму жінки. Передімплантаційна генетична діагностика допомагає дізнатися стать дитини, попередити випадки народження дитини з патологіями чи відхиленнями в розвитку. Таку процедуру перевірки плоду потрібно обов’язково проводити жінкам віком від 35 років, які зважилися на штучне запліднення. Репродуктивна медицина в медичному центрі «НАТІВІТА» в Києві набрала стрімкого розвитку і зараз допомагає багатьом людям. На даний час вартість переімплантанційної генетичної діагностики в центрі 25000 грн. , така ціна виправдовується якістю та результатом.

Репродуктивна медицина в Києві набрала такого швидкого розвитку завдяки досвідченим лікарям.


Лікар-репродуктолог – це спеціаліст, який знається на проблемах безпліддя у жінок і у чоловіків. Зазвичай лікар-репродуктолог проводить такі процедури як: УЗД-моніторинг, стимуляція овуляції, штучне запліднення ЕКО, народження дитини сурогатною матір’ю, донація яйцеклітин та деякі інші. Обираючи спеціаліста репродуктолога рекомендуємо обрати саме медичний центр «НАТІВІТА», адже тут кожен лікар «на своєму місці». Комплексна програма ЕКО + ICSI «Стандарт» коштує 75 000 грн.

Далі ми розглянемо таку послугу репродуктивної медицини як каріотип. Каріотип – це сукупність ознак хромосомного набору, з яким народжується людина. Такий хромосомний аналіз проводиться один раз в житті, цитогенетичним дослідженням. Задля того щоб пройти такий аналіз необхідно лише здати кров з вени. Свій каріотип повинні знати люди з вадами здоров’я, пари які пережили викидні і завмерлу вагітність, також пари в яких чоловікові діагностували безпліддя. Ціна такого аналізу становить 1250 грн, а результат буде відомим вже через 21 день.

Крім того, в медичному центрі «НАТІВІТА» ви можете скористатися послугами гінеколога, адже жіноче здоров’я - це майбутнє!

                         

Кожна жінка повинна відвідувати гінеколога, як мінімум, один раз на рік. У медичному центрі «НАТІВІТА» в Києві є такі спеціалісти як: гінеколог загальної практики, гінеколог-ендокринолог, акушер-гінеколог, гінеколог-репродуктолог, гінекогол-хірург. Кожен із спеціалістів знається на своїй справі і допоможе жінці, з будь-якою проблемою пов’язаною з репродуктивною медициною. Щодо послуг, які може надати вам лікар-гінеколог у медичному центрі в Києві, то це такі як: гінекологічний огляд за допомогою дзеркал з відеокольпоскопією, діагностика під час вагітності, УЗД жіночої репродуктивної системи,лікування захворювань жіночих статевих органів, дисплазії та ерозії шийки матки радіохвильовим методом, лікування порушення менструального циклу, лікування безпліддя, видалення папілом, кондилом на зовнішніх статевих органах, інтимна пластика, підбір контрацептивів та інші послуги. Вартість консультації у гінеколога становить 500 грн.
Також в Києві, а саме у медичному центрі «НАТІВІТА» проводиться ультразвукова діагностика, яка необхідна для того, щоб виявити і діагностувати онкологічні захворювання.

Якщо вчасно виявити рак на ранній стадії це може врятувати життя. У медичному центрі в Києві діагностику проводять тільки на ефективних апаратах, тому результат завжди виправдовує очікування. У медичному центрі ви можете скористатися такими видами УЗД, як УЗД під час вагітності, УЗД органів черевної порожнини, молочних залоз, щитоподібної залози. Ціна починається від 200 грн.

Мамолог – це той, хто спеціалізується на таких захворюваннях у жінок: мастит і мастопатія, фіброаденома, кіста молочної залози, внутрішньопротокова папілома, рак молочної залози. Зазвичай лікарі рекомендують проводити самообстеження молочних залоз з 18 років, для того, щоб переконатися в тому, немає пухлини. В Києві ви можете звернутися до спеціаліста в медичному центрі «НАТІВІТА». Вартість огляду і консультації – 600 грн.
Репродуктивна медицина в Києві дуже стрімко розвивається з кожним днем. Потрібно дбати про своє здоров’я ы здоров’я ваших майбутніх дітей.

Хочеш бути щасливим – не зволікай, а звертайся в центр репродуктивної медицини в місті Києві!


Теги: Репродуктивна медицина Київ,Репродуктологія Київ

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео