СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Петровський Олександр Володимирович: індійські фахівці допоможуть у лікуванні дітей з вадами розвитку за сприяння фонду «Солідарність»

Петровський Олександр Володимирович: індійські фахівці допоможуть у лікуванні дітей з вадами розвитку за сприяння фонду «Солідарність»
26110 ПЕРЕГЛЯДІВ

У лікуванні маленьких жителів Дніпра з вадами розвитку візьмуть участь провідні фахівці з Індії. Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» спільно з Дніпровським центром гармонійного розвитку та нейрореабілітації створили спеціальний проєкт «Особливий простір дитини».

До цього проєкту приєднався відомий меценат з Індії Абхік Мойтра. Його завданням було обрати кількох пацієнтів центру, які проходитимуть спеціальний реабілітаційний курс в Індії. Протягом зустрічі індійського мецената зі спеціалістами центру нейрореабілітації його познайомили з новітніми методиками, що використовуються з метою інтелектуального, фізичного і психічного розвитку дітей, які мають певні особливості. У самому центрі займаються дітьми-аутистами, а також порушеннями розумової діяльності, дітьми з вадами мовлення та слуху. Використовуються у лікуванні як традиційні, так і інноваційні методики. Тому обмін досвідом з індійськими фахівцями буде корисним для обох сторін.

Як розповів Абхік Мойтра, він планує не лише відправили маленьких українців на лікування та реабілітацію до індійських центрів, але й запросить кількох українських спеціалістів, аби вони ознайомилися з сучасними методиками.

Завдяки зусиллям фонду Олександра Петровського та спеціалізованого Дніпровського центру «Особливий простір дитини» розвивається та розширює свою діяльність на міжнародний рівень.

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: redactor.newsukraine

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео