СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Петровський Олександр Володимирович: діти з дитячих будинків вдячні за цікавий майстер-клас з прикрашання солодощів

Петровський Олександр Володимирович: діти з дитячих будинків вдячні за цікавий майстер-клас з прикрашання солодощів
159835 ПЕРЕГЛЯДІВ

Очільник Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Володимирович Петровський регулярно надає допомогу освітнім закладам.

У фокусі уваги – дитячі будинки та інтернати. Голова фонду вважає, що такі діти потребують не лише матеріальної допомоги, але й усебічного творчого розвитку. Нещодавно у дитячому будинку Дніпра відбувся майстер-клас з розмальовки печива.

На запрошення Фонду і Олександра Володимировича особисто цікавий майстер-клас для вихованців дитячого будинку провела справжня майстриня у кондитерській справі Ірина Чумак. На громадських засадах вона розповіла дітям, як можна власноруч прикрашати солодощі, які інгредієнти для цього потрібні, продемонструвала кілька нескладних технік.

Протягом заняття діти займалися розписом пряників. Майстер-клас усім сподобався не тільки тому, що результат вийшов дуже смачним, але й тому, що діти дізналися багато нового і цікавого. Вихованці дитячого будинку змогли реалізувати свої творчі ідеї та фантазії, потренувати власні художні навички та набратися нового досвіду. Підопічні дитбудинків та інтернатів завжди з захопленням чекають творчих уроків та майстер-класів, які влаштовує фонд «Солідарність».

Олександр Петровський зі свого боку із задоволенням їх організовує для них.

 

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео