СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Дільничному офіцеру поліції повідомлено про підозру у службовому підробленні адміністративного протоколу

Дільничному офіцеру поліції повідомлено про підозру у службовому підробленні адміністративного протоколу
27471 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Краматорську, працівнику Дружківського відділення Краматорського відділу поліції ГУНП в Донецькій області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 (складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів) КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 30 січня 2019 року дільничний офіцер поліції, з метою штучного підвищення показників службової діяльності, склав протокол про адміністративне правопорушення за фактом дрібного хуліганства, зазначивши у ньому про відмову громадянина від підпису протоколу.
 
Під час судового розгляду протоколу встановлено, що на час його складання вказана особа перебувала за межами Донецької області та не могла ані підписувати, ані відмовлятись від підпису документа, що надало підстави для закриття адміністративного провадження.
 
За клопотаннями сторони обвинувачення, слідчим суддею поліцейському обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання  та відсторонено від займаної посади.
 
 
Досудове слідство триває.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео