СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Петровський Олександр Володимирович: Підтримка щорічного Всеукраїнського традиційного турніру серед юнаків з дзюдо

Петровський Олександр Володимирович: Підтримка щорічного Всеукраїнського традиційного турніру серед юнаків з дзюдо
40324 ПЕРЕГЛЯДІВ

У залі спортивного клубу «Олімпія плюс» відбувся щорічний турнір який проводиться вже третій рік поспіль за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександра Петровського.

Цього року до Дніпра на турнір з’їхалися спортсмени із різних куточків України та навіть світу. Серед них 35 команд з України, а також представники Ізраїлю. Всього у турнірі взяли участь понад двісті спортсменів у віковій категорії від 15 до 17 років. Вони змагалися за призи спортивного клубу Дзюдо-80. За час існування турнір набув статусу офіційного старту і входить до змагального календаря Федерації дзюдо України.

Головний тренер СК «Дзюдо-80» Юрій Пирог зазначив, що рівень спортсменів які присутні на турнірі досить високий. Це і призери чемпіонатів світу, це й  учасники, які неодноразово були чемпіонами, та призерами Кубків Європи, Чемпіонату Європи серед юнаків.

Віце-президент МБФС Яна Іванілова  розповідає, що Олександр Володимирович Петровський постійно намагається надавати підтримку нашим спортсменам тому  він є почесним президентом клубу «Дзюдо 80».

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського підготував для переможців та призерів першості медалі та подарунки.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович,Томос,Дніпро

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео