СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Підозрюваного у розповсюдженні метадону взято під варту

Підозрюваного у розповсюдженні метадону взято під варту
27877 ПЕРЕГЛЯДІВ
За клопотанням Краматорської місцевої прокуратури судом змінено запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на тримання під вартою строком на 60 діб чоловіку, який реалізовував на території м. Краматорська  особливо небезпечний психотропний засіб – метадон.
 
За даними слідства, у жовтні та листопаді 2019 року 33-річний чоловік, будучи наркозалежним та завідомо знаючи, що операції з наркотичними засобами та психотропними речовинами є незаконними, переслідуючи корисливі мотиви, двічі збув оперативному покупцеві паперові згортки з речовиною, яка містить метадон, отримавши за «товар» грошові кошти у сумі 1 100 грн.
 
На сьогоднішній день зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого чч.1,2 ст. 307 КК України, тобто у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті психотропних речовин або їх аналогів, вчиненому повторно.
 
У зв’язку з недотриманням підозрюваним раніше покладених на нього судом обов’язків, неодноразове залишення ним місця проживання та наявність ризиків переховування від органів слідства, прокуратура у своєму клопотанні наполягала на взятті чоловіка під варту.   
 
До завершення досудового розслідування чоловік перебуватиме у слідчому ізоляторі.
Теги: законісправедливість

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео