СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Трьох молодиків засуджено за побиття та зґвалтування жінки

Трьох молодиків засуджено за побиття та зґвалтування жінки
28229 ПЕРЕГЛЯДІВ
За якісного публічного обвинувачення, яке підтримувала у суді Краматорська місцева прокуратура, трьох місцевих мешканців, двоє з яких на момент вчинення злочину були неповнолітніми, визнано винними у зґвалтуванні 39-річної жінки. 
 
Суд дослідив, що 25 вересня 2017 року, приблизно о 03:00, 20-річний молодик та двоє його друзів 17 і 15 років, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, познайомились з 39-річною відвідувачкою розважального закладу та під час проводжання її до таксі, застосувавши фізичну силу, затягли за гаражі, де повалили на землю та, завдаючи удари руками і ногами по голові і тулубу, по черзі вступили з нею у статеві відносини проти її волі. 
 
Вирвавшись від нападників, потерпіла змогла дійти додому, звідки повідомила про вказану подію поліції. Молодиків було затримано, двох з них поміщено під варту, а третього – під домашній арешт.
 
Суд призначив старшому з хлопців покарання за скоєння злочинів, передбачених ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 153 (зґвалтування та сексуальне насильство, вчинене групою осіб), ч. 1 ст. 122 (тілесні ушкодження середньої тяжкості) та ч.1 ст. 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) КК України, у вигляді 9 років позбавлення волі. Молодших співучасників засуджено до 7 та 3 років за ґратами.   
 
 
Теги: законісправедливість

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео