СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Петровський Олександр Володимирович: Заснування Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» який займається волонтерською, меценатською і благодійницькою діяльністю

Петровський Олександр Володимирович: Заснування Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» який займається волонтерською, меценатською і благодійницькою діяльністю
34572 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петровський Олександр Володимирович давно займається волонтерською, меценатською і благодійницькою діяльністю. Саме з цього Олександр Володимирович Петровський створив в жовтні 2003 року Міжнародний благодійний фонд «Солідарність».

Слоган організації - «Майбутні залежить від нас» і це дійсно так адже хто як не ми самі можемо змінити цей світ і зробити його краще.

Головна мета організації - в першу чергу це допомога і захист інтересів людей, які потребують соціального захисту: малозабезпечена населення, діти опинилися в інтернатах, дитячих будинках, діти з обмеженими можливостями та люди похилого віку. Соціальна місія фонду спрямована на те що б поліпшити соціальне, економічне становище.

З моменту створення Благодійного фонду «Солідарність» було втілено в життя безліч заходів, які мають велике суспільне значення.

Дізнатися детально про діяльність організації ви можете, подивившись і ознайомившись на сайті фонду, а також у багатьох засобах масової інформації (газетах, на телебаченні, на радіо, а також в інтернет) https://mbfs.com.ua/.

На сайті фонду ви зможете ознайомитися з розділами в яких освячуватися діяльність організації такі як: Акції фонду, публікації про допомогу, про події, які відбулися за їхньої участі та багато іншого.

Цей фонд багато робить для жителів міста Дніпро і для інших громадян України. Дана допомога є безцінною для нужденних з боку Фонду так і особисто Петровського Олександра Володимировича.

Президент фонду Олександр Володимирович Петровський вважає, що в сучасному світі релігія і віра в Бога грає велику роль в об'єднанні всього українського народу, і не важливо до якої національності, професії, релігії ставитися людина.

Петровський Олександр Володимирович - людина справи, який підтверджує свої слова справами. Він завжди бере участь в організації різних свят, заходів для всіх вікових категорій, а також допомагає дітям з важкими захворюваннями перебороти страшну недугу, крім того він підтримує матеріально і морально дітей сиріт.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Олександр Петровський

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео