СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Петровський Олександр Володимирович: Підтримує спортсменів на змаганнях з найскладнішого виду спорту – Сучасного п’ятиборства

Петровський Олександр Володимирович: Підтримує спортсменів на змаганнях з найскладнішого виду спорту – Сучасного п’ятиборства
90797 ПЕРЕГЛЯДІВ

Благодійний фонд «Солідарність» і його президент Петровський Олександр Володимирович організовує не тільки культурно-масові заходи: концерти, фестивалі, а й спортивні змагання.

Одним з таких спортивних заходів яке Петровський Олександр Володимирович підтримує щороку став Відкритий Чемпіонат України - 2019 року з сучасного п'ятиборства.

Даний вид спорту є дуже складним серед усіх олімпійських видів спорту та вимагає багато тренувань для того щоб досягти гарних результатів. Історія створення цього спорту бере свій початок з того моменту коли його внесли до програми олімпійських ігор в 1912 році. Раніше змагання були лише для чоловіків, але згодом цей вид спорту став популярним серед жінок.  Сучасне п'ятиборство охоплює 5 різних видів спорту це і фехтування, і плавання, і конкур, і біг, і навіть стрільба із лазерної зброї.

У боротьбі за поїздку до Великої Британії взяли участь кращі спортсмени, а це понад 100 п'ятиборців, які приїхали на змагання із різних куточків України. Також на чемпіонат приїхали іноземні  гості - спортсмени з Литви та Білорусії.

В результаті цих змагань буде сформована команда, яка представить Україну на Чемпіонаті Європи в Великобританії, де переможці чемпіонату зможуть отримати олімпійські ліцензії.

Сергій Тімарев – представник Федерації сучасного п'ятиборства Дніпропетровської області висловив слова подяки Олександру Володимировичу Петровському за підтримку спорту. 

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео