СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв передав лікарям Рівненського військового госпіталю 12 комплектів портативних систем «SurgiBox» для проведення невідкладних хірургічних операцій у польових умовах

342260 ПЕРЕГЛЯДІВ

Також інноваційне обладнання для лікування поранень за методом VAC-терапії, яка передбачає використання негативного тиску для очищення ранової поверхні та прискорення загоєння.

Військові медики також отримали сучасний апарат для терапії поранень XLR8 Plus, який сприяє загоєнню рани шляхом видалення надлишкових ексудатів та інфекційного матеріалу. Як стверджують фахівці, завдяки такому обладнанню час на відновлення хворого можна скоротити майже наполовину.

Зазначені інноваційні прилади командуванню Об’єднаних Сил ЗС України надала американська неурядова організація за сприяння благодійного фонду «Захистити майбутнє».

-  Ми будемо намагатися збільшувати допомогу. У нас є відповідні домовленості з американськими партнерами. Війна триває. І нам необхідно робити все на кожній ділянці нашої відповідальності для того, щоб бути міцними й озброєними, зокрема й сучасним медичним обладнанням, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв. (https://t.me/SerhiyNaiev)

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео