СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Інформаційне агентство : Унікальний стародавній обряд – «кування весілля» з сервісами Мін’юсту

Інформаційне агентство : Унікальний стародавній обряд – «кування весілля» з сервісами Мін’юсту
10079 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Миргородщині під час Українського ковальського фестивалю відбулася виїзна весільна церемонія з унікальним стародавнім обрядом – «кування весілля».

Сучасні сервіси від Міністерства юстиції України, що покликані покращувати та робити більш комфортними свої послуги, збирають навколо себе все більше прихильників. Однією з таких послуг є виїзна весільна церемонія. Наречені Євген та Яна з Миргорода вирішили незабутньо одружитися, тому одразу звернулися до фахівців державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми). Креативним місцем реєстрації їхнього шлюбу став Український ковальський фестиваль, а головною родзинкою свята – стародавній обряд «кування весілля», у ході якого місцеві ковалі викували та подарували молодятам підкову на щастя.

Також мріяєте про весілля поза шаблонами? Фахівці юстиції втілять будь-які ваші бажання щодо дати, часу та місця проведення обряду державної реєстрації шлюбу. Тож не гайте часу, переходьте за посиланням та обирайте, яким буде саме ваше свято кохання – https://www.sumyjust.gov.ua/derzhavna-reyestracziya-aktiv-czyvilnogo-stanu/

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео