СТУДЕНТ УКРАЇНИ

За одержання неправомірної вигоди на Сумщині засуджено прикордонника

За одержання неправомірної вигоди на Сумщині засуджено прикордонника
14403 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За публічного обвинувачення Cумської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону засуджено інспектора прикордонної служби.

   Установлено, що вказаний прикордонник у червні 2021 року за грошову «винагороду» передав громадянину України службову інформацію, яку останній планував використати для незаконного переміщення товарів народного споживання через Державний кордон України поза встановленими межами пропуску.

   Краснопільський районний суд Сумської області, прийнявши до уваги доводи сторони обвинувачення, – Сумської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, визнав обвинуваченого прикордонника винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України.

   Прийнявши до уваги активну співпрацю обвинуваченого з органами досудового розслідування, суд призначив йому покарання у виді арешту на гауптвахті строком на 3 місяці.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Сумська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,засуджено,гауптвахта,прикордонник,інспектор прикордонної служби,неправомірна вигода

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео