СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Поліцейські офіцери двох територіальних громад Житомирщини отримали авто.

406446 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вручення ключів від нових автомобілів відбулося в обласному центрі 25 травня під час урочистої презентації всеукраїнського безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади». 12 службових «Renault Duster» придбані за кошти, виділені Житомирською та Іршанською громадами.

Саме ці дві територіальні громади стали першими серед тих, які підтримали ініціативи поліції щодо практичного впровадження названого безпекового проєкту. Відтак у громадах були прийняті рішення про виділення коштів на ремонти приміщень поліцейських станцій (17 - у Житомирській ТГ, 1 – в Іршанській ТГ), забезпечення їх комп’ютерною технікою та меблями і придбання для поліцейських офіцерів службових авто.

– Переконаний, наші правоохоронці тепер будуть ще мобільніші і реагуватимуть на повідомлення жителів своєї громади швидше і ефективніше. Дякую усім, хто долучився до створення належних умов для службової діяльності правоохоронців, - прокоментував голова Житомирської міськради Сергій Сухомлин.

У свою чергу, голова Іршанської селищної ради Сергій Сахненко відзначив, що для їхньої громади мобільність поліцейських офіцерів є дуже вагомим фактором. Він запевнив, що не будуть зупинятись на досягнутому і працюватимуть над зміцненням матеріально-технічної бази правоохоронців, які опікуються безпекою місцевих жителів.

Відтак Сергій Сухомлин вручив поліцейським офіцерам Житомирської територіальної громади ключі від 11 «Renault Duster», а Сергій Сахненко – поліцейському офіцеру Іршанської ТГ.

Начальник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник передав ключі від 2 таких же службових автомобілів від Національної поліції України офіцерам обох територіальних громад. Також він відзначив, що така спільна робота на результат є свідченням налагодженої співпраці між поліцією та об’єднаними територіальними громадами.

– Ви перші на цьому шляху, - звернувся очільник главку поліції Житомирщини до поліцейських офіцерів громади, - а відтак до вас посилена увага суспільства та відповідні очікування – не підведіть! Служіть людям та захищайте закон! Будьте гідні обраного покликання!

 

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео