СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Цьогоріч правоохоронці Одещини скерували до суду кримінальні провадження відносно 11 ОЗГ – Олег Бех.

194970 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це очільник поліції регіону сказав під час робочої зустрічі з представниками комітету з питань прав людини Верховної Ради та Консультативної місії ЄС в Україні. Відбулася вона сьогодні, 26 травня, на базі Одеського державного університету внутрішніх справ.

Учасники зустрічі обговорили питання боротьби з організованою злочинністю, удосконалення правових засад оперативно-розшукової діяльності, законодавчого забезпечення відомчої освіти та інші питання, що стосуються правоохоронної діяльності.

У своєму виступі керівник ГУНП зазначив, що усього протягом останніх трьох років було викрито 51 злочинне угруповання з ознаками організованості. 193 злочинці, які входили до їх складу та скоїли більше пів тисячі правопорушень, притягнуті до кримінальної відповідальності.

Олег Бех відмітив позитивну динаміку щодо протидії злочинності, про яку свідчить збільшення відсотку розкритих злочинів від загальної кількості зареєстрованих. Разом з тим, зауважив він, для більш якісного виконання поліцією завдань у цій сфері необхідно вдосконалити законодавчу базу та усунути певні суперечності в нормативних актах.

«Рівень довіри населення є кінцевим ідентифікатором нашої роботи. Тому ми постійно вживаємо заходи для його підвищення, відкрито і прозоро звітуємо про свою діяльність через ЗМІ, в органах місцевої влади та перед територіальними громадами», - завершив свій виступ Олег Бех.

Про роботу очолюваних підрозділів розповіли також керівники кримінальної поліції та слідчого управління ГУНП Олександр Ганжа й Олександр Саламаха

Автор: МВС Одеса

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео