СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 26 березня 2021 року

9651 ПЕРЕГЛЯДІВ


Слава Україні!

Від початку цієї доби, 26 березня, збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» збройні формування Російської Федерації здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників неподалік населеного пункту ШУМИ із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У тому ж напрямку, у передмісті селища МАЙОРСЬК, противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

В результаті обстрілу чотири військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил загинули, двоє отримали поранення. Пораненим воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та доправили до лікувального закладу.

Командування Об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблих захисників.

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку Збройних Сил України.

На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

В районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

За поточну добу сапери ДСНС України розмінували майже 3 гектари території та передали на знищення 175 вибухонебезпечних предметів.

Українські воїни й надалі контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил.

Слава Україні!

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео