СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Поліція Донеччини стала першою на міжнародному онлайн-турнірі з сухого веслування

12011 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліцейські змагалися на тренажерах в категорії «мілітарі», де посіли перше та друге місця. Переможці за чотири хвилини подолали відстань у майже півтора кілометри. Силу та вражаючу витримку показала команда жінок-кінологів, а співробітник кінологічного центру поліції Донеччини, ветеран АТО Олександр Лаврушко отримав спеціальну нагороду. Маючи травму, одержану під час бойових дій, він боровся на рівні з іншими спортсменами.
Одразу п’ять збірних поліції Донеччини взяли участь у другому міжнародному турнірі з веслування на тренажерах Соncept 2, який відбувся в Маріуполі 28 лютого.
Участь у змаганнях взяли понад 50 команд, більше 200 спортсменів не тільки з України, але й Білорусі. Іноземні учасники приєдналися до боротьби в режимі онлайн. Команди складалися з чотирьох спортсменів, які мали лише 60 секунд на те, щоб довести свою силу. Місце команди в рейтингу визначалося за сукупністю індивідуальних балів.
У категорії «мілітарі» на межі сил змагалися шість збірних. Перемогу здобула команда поліцейських «Динамо 1» з результатом 1492 метри за чотири хвилини. До її складу увійшли оперативники та спецпідрозділу КОРД. За команду також виступав експрацівник тренінгового центру поліції, а нині співробітник Донецького юридичного інституту Олександр Бєлобоков, який отримав найвищий індивідуальний показник – 399 метрів.
Друге місце теж залишили за собою правоохоронці - команда «Динамо» у складі працівників превентивного блоку та кадрового забезпечення поліції. Третіми серед силовиків стала збірна курсантів ДЮІ.
Найактивнішим учасником змагань став кінологічний центр поліції – за першість боролися три команди «К-9», одна з яких жіноча. Дівчата стали другими в своїй категорії та увійшли до рейтингу кращих веслувальниць турніру.
Спеціального призу за волю до перемоги було удостоєно кінолога Олександра Лаврушка. Поліцейський отримав серйозне поранення під час оборони Дебальцевого, і наслідки травми досі дають про себе знати. Проте чоловік не тільки повернуся до служби, але й став спортсменом. Олександра підтримали колеги, і разом вони продемонстрували нескорену силу духу та командну єдність.
Веслувальників та веслувальниць привітав виконуючий обов’язки начальника поліції Донецької області Артем Кисько. Минулого року він встановив особистий рекорд та допоміг привести команду до перемоги, а під час нового заїзду вболівав за своїх колег.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео