СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Послаблення “Руху”: Боярчук не скоро повернеться на футбольне поле

Послаблення “Руху”: Боярчук не скоро повернеться на футбольне поле
25491 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже завершуються всі зимові збори команд, які проходили у Туреччині. І от, одна за іншою, вони починають повертатися додому. Проте для декого це повернення стане не таким вже й щасливим, як вони розраховували. Адже вже наступного тижня розпочнеться друге коло української Прем'єр-ліги. А от “Рух” став лише слабкішим.

Так, це не чутки про те, що разом з ними прилетів аргентинський легіонер. Проте він наразі не є складовою футбольної команди. За стіл переговорів з атакувальним півзахисником адміністрація “Руху” поки не сідала. Та відомостей про те, чи сяде взагалі, поки немає.

На цих зборах мав відбутись старт двох новачків: Рагнара Сігурдсон і Андрія Борячука. Всі із нетерпінням чекали, що продемонструють новоспечені гравці, проте старт так і не відбувся. Ісландець отримав не дуже велике, проте все ж так пошкодження, а от у гравця, якого “Рух” взяв в оренду у “Шахтаря” терміново видалили апендицит. Всім цікаво, як скоро ми зможемо побачити воротаря на полі? За прогнозами лікарів, футболіст зможе вийти на поле приблизно в березні, проте, це не точні дані. Тож будемо сподіватися на краще.

А команді все одно доведеться відстоювати своє почесне ім’я. І нехай в трохи послабленому складі, проте разом. Вже 14 лютого Львів’яни планують провести перший матч із полтавською “Ворсклою”. Тож хто переможе, покаже час.

А сьогодні також повідомили, що є ймовірність того, що вже дуже скоро ветеран «Манчестер Сіті» Фернандіньо може змінити діяльність. Йому запропонували стати тренером штабу Хосепа Гвардіоли. Контракт спортсмена завершиться вже влітку, проте з ним також прагне співпрацювати бразильський клуб “Атлетико Мінейро”. За останніми даними, гравець виходив на поле в минулому сезоні 19 разів. За цей час він встиг забити 1 м’яч.


Автор: redactor.newsukraine

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео