СТУДЕНТ УКРАЇНИ

У Покровську недобросовісного батька за несплату аліментів покарано 200 годинами громадських робіт

У Покровську недобросовісного батька за несплату аліментів покарано 200 годинами громадських робіт
191280 ПЕРЕГЛЯДІВ

Красноармійський міськрайонний суд погодився з доводами прокурора Красноармійської місцевої прокуратури та визнав винним мешканця Покровська у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 164 КК України (ухилення від сплати аліментів на утримання дітей).

Так, 26-річний місцевий житель не платив аліменти своїй колишній дружині, яка після розлучення сама виховує їх малолітню доньку. Жінка звернулась до суду, рішенням якого чоловіка зобов`язано сплачувати грошові кошти на утримання дитини у розмірі ¼ всіх видів заробітної плати щомісячно, але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

Однак, грубо порушуючи обов'язки батька, будучи працездатною особою навіть після рішення суду чоловік злісно ухилявся від сплати аліментів, за що у січні минулого року був засуджений до 90 годин громадських робіт. Не зважаючи на це горе-батько продовжив ухилятися від надання допомоги на утримання власної дитини.

Суд, вивчивши всі обставини справи, неплатника аліментів визнав винним в інкримінованому злочині та призначив йому покарання у вигляді 200 годин громадських робіт.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео