СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 25 грудня 2020 року

187608 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Протягом минулої доби, 24 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню поблизу трьох населених пунктів.
Неподалік Водяного, на різних напрямках, ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів. В районі населеного пункту Шуми російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.
Під час обстрілу один український воїн отримав вогнепальне поранення. Ще один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої неподалік Красногорівки. Обом захисникам надано медичну допомогу та оперативно доставлено до лікувальних закладів.
На численні обстріли російсько-окупаційних військ українські військовослужбовці надали противнику адекватну відповідь.
Від початку поточної доби, 25 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.
Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.
Слава Україні!

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
Так, минулої доби, 24 грудня, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 88 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 5039 транспортних засобів та 4653 осіб. Також було затримано одну особу, яку підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1076 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 420 осіб. Через КПВВ «Новотроїцьке» – 10 та 30 осіб відповідно.
Слава Україні!

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео