СТУДЕНТ УКРАЇНИ

В СТЕПАХ ХЕРСОНЩИНИ ВИРУЄ «СМЕРЧ»

192701 ПЕРЕГЛЯДІВ

В СТЕПАХ ХЕРСОНЩИНИ ВИРУЄ «СМЕРЧ»

На одному з полігонів бойової підготовки Херсонської області проводяться заняття з готовності ракетних підрозділів до виконання завдань за призначенням із залученням ракетної батареї реактивної системи залпового вогню «Смерч».

До практичної фази було залучено військовослужбовців підрозділів, які підпорядковані Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України та несуть бойову службу на південному напрямку.

Зокрема, воїни-ракетники відпрацьовували елементи підготовки до нанесення ракетних ударів по визначених цілях умовного противника.

За словами командувача об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, захисники півдня країни здійснили висування колоною в район тимчасових стартових позицій, здійснили розгортання, а також виконали заходи підготовки до пусків з елементами безпосередньої охорони та оборони стартових позицій.

– В умовах максимально наближених до бойових, батарея швидко та злагоджено здійснила марш та зайняла стартові позиції. Після цього вона розгорнулася і відпрацювала точне наведення по визначених цілях, – зазначив командувач.

Він також додав, що наразі заняття з готовності ракетних підрозділів проводяться щотижня як вдень, так і вночі. Особовий склад діє згуртовано й демонструє свою професійну майстерність, показуючи добрий результат.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео