СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Конкурс бізнес-проєктів у Павлограді

Конкурс бізнес-проєктів у Павлограді
104563 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Павлограді пройшов другий етап конкурсу молодіжних бізнес-проєктів, на якому визначили переможця.


На конкурсі були представлені 7 унікальних бізнес-проєктів різної сфери діяльності, серед яких «Відкриття центру фінансових консультацій», «Комп’ютерна майстерня «Art of Technology», «Архітектор ландшафтного дизайну і 3D-моделювання об’єктів», «Кава з собою», «Відкриття клінінгової компанії «Господарочка», «Сервісний центр по ремонту комп’ютерної техніки «Romcom», «Відкриття експрес-кафе «Kaif».


«Перед конкурсом всі учасники пройшли навчальні курси з основ бізнес-планування та написання бізнес-проєктів в Агентстві професійного розвитку «Перспектива» , де отримали необхідний рівень знань з підготовки бізнес-проєктів і сертифікати про закінчення навчальних курсів».


Після того, як члени Конкурсного комітету розглянули всі бізнес-проєкти було визначено переможця. Ним став Микита Зябліцев, саме він набрав найбільшу кількість балів за свій проєкт «Комп’ютерна майстерня «Art of Technology». Для організації свого бізнес-проєкту переможець отримає з міського бюджету грант у сумі 35 тисяч грн.


У наступному році в Павлограді мають намір продовжити діяльність, направлену на піднесення молодіжного підприємництва, а ще планують провести новий конкурс бізнес-проєктів.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео