СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Презентація «Міжнародного європейського університету»

Презентація «Міжнародного європейського університету»
133126 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 грудня о 17:00 відбудеться визначна для української освіти подія: презентація нового освітнього проєкту «Міжнародний європейський університет». Як відомо, захід проходитиме у київському концерт-холі Freedom, що знаходиться за адресою вулиця Кирилівська, 134.
МЄУ – це саме той університет, який зробить твоє навчання схожим на американський серіал, адже у ньому немає пережитків минулого – лише сучасність, лише інновація. Викладачі допоможуть організувати свої знання та направити їх у потрібне русло. А творчий підхід до навчання відкриє найпотаємніші таланти.
Міжнародний європейський університет розширює кордони людського мислення та не знає вікових обмежень. Освіта надається кожному: чи то молодий хлопець, який тільки що закінчив школу, чи вже цілком доросла жінка, яка хоче отримати додаткові знання, аби знайти своє покликання у житті, – кожен з них може вступити університет і змінити своє життя.
Аби дізнатися більше про МЄУ, приходьте на презентацію проєкту. У святкуванні візьмуть участь представники освіти, відомі політики і дипломати, зірки української естради та й загалом успішні особистості. На гостей чекатиме яскрава концертна програма, багато сюрпризів і смачне частування від Freedom Hall та партнерів заходу.

Теги: Міжнародний Європейський Університет

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео