СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Вбивство в Житомирі: Побили та викинули

Вбивство в Житомирі: Побили та викинули
163496 ПЕРЕГЛЯДІВ

В понеділок, 30 листопада 2020 року, близько сьомої вечора в одному з гуртожитків Житомира (за попередньою інформацією, сталося це на Богунії) сталося вбивство 49-річного жителя міста.

Ввечері троє хлопців, серед яких і загиблий, сіли разом повечеряти та взяли з собою достатньо велику кількість спиртного. Після довгого застілля в чоловіків почався конфлікт, через що вони почали кидатися на одного чоловіка. 

Після легкої  штовханини чоловіка сильно лупцювати, не звертаючи увагу на вже важкий стан потерпілого. Через деякий час вони зрозуміли, що той не подає ознак життя, через що миттєво протверезіли та почали шукати вихід з ситуації. На їхню думку, на той час найкращою ідеєю було просто винести чоловіка в під’їзд. Через декілька хвилин особа лежала на східцях, в той час, як винуватці швидко зникли з місця подій.

Свідок, який побачив чоловіка, одразу викликав швидку та поліцію. Після огляду медиків виявилося, що  чоловік ще не помер та почали миттєву госпіталізацію. На жаль, житомирянин помер в кареті швидкої, не впоравшись з важкими травмами голови та тіла.

Як виявилось, винуватці повернулись до свого місця проживання, де вони жили втрьох. Поліція, яка одразу почала пошуки підозрюваний, швидко знайшла та забрала у відділок двох жителів.

Одному чоловіку 33 роки, іншому – 40. Обидва чоловіка вже з’являлися у відділку поліції, тому обличчя були знайомими та одразу знайшлися.

Чоловікам загрожує від 5 до 8 років ув’язнення за статтями 208 (затримання особи керівною особою) та частиною 2 121 (нанесення тяжких тілесних пошкоджень) Кримінального кодексу України.

Детальніше події з’ясовують оперативно-слідча група та судова медична експертиза, яка відправила чоловіка для знання та вивчення місця ушкоджень жителя.

Будьте обережні та слідкуйте за своїм станом, коли вживаєте алкогольні напої!!!

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео