СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Скільки в Дніпрі витрачали на новорічні свята за останні три роки

Скільки в Дніпрі витрачали на новорічні свята за останні три роки
52199 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпро запам'ятає 2019 рік масштабними заходами и чималий цінником понад 20 мільйонів гривень. Журналісти вирішили порівняти, як місто відзначало зимові свята останні три роки и чи шанс у дніпровічей побити торішній рекорд.
2018 р
Разом з морозами на Дніпро приходити и Святковий настрій. І для його закріплення міська влада забезпечують проведення безлічі заходів: Дня Святого Миколая, Різдва, Нового року. Які супроводжуються різними концертами.
Установка гірлянд та іншої ілюмінації в центрі міста два роки тому оцінювалася в 3,2 мільйона гривень. Трохи більше половини цієї суми було витрачено на його подалий демонтаж на 1,7 мільйона гривень, в других місцях КП «Міськсвітло» зняла освітлення ще на мільйон гривень.
Серед заходів в Дніпрі Святкування Дня Святого Миколая в декількох міських парках, таких як Зелений Гай, Писаржевського парк и Амурська парк.
Скільки ви витрати в Дніпрі на новорічні свята за останні три роки
На концерти з 22 по 25 грудня смороду витрати півтора мільйона гривень. Міська рада оцінив січневі канікули в 2,5 мільйона чоловік.
Грудень 2018 року завершився відкриттям новорічних ялинок в різних кварталах, артистами та святкових концертами в парках міста и на Площі Героїв Майдану. У Дніпрі показував мюзикл, виступали аніматори, група Скрябіна и інші музичні колективи. Загальна ВАРТІСТЬ ЗАХОДІВ грудень та січень склалось близько 11 млн грн.
2019 р
Колись на організацію зимовищу ЗАХОДІВ міськрада витрати понад 20 млн грн. У Цю суму включені и різдвяні канікули 25 грудня, и новорічні ярмарки, и січень. На придбання понад 2 000 наборів солодощів для школярів и дитячих садів Було витрачено 152 Тисячі гривень.
У 2019 вперше за багато років в парку Глоби не встановили ялинку за рахунок міста. Замість Дніпра можна було побачити будову Ферреро Роше, ще одне Тематичне дерево з'явилося на Європейській площі. Незважаючи на це, в парку встановили яскраві гірлянді и святкові конструкції за 150 тисяч гривень. Левова Частка грошей булу внесок у проведення масових заходів: щотижневої Різдвяного ярмарку на 2 Мільйони, яка також включала Виступ Євгена Хмари та Симфонічний оркестр з художниками по костюмах и світлодіоднім технікою. Ще два з половиною мільйона пішли на інші концерти в центрі міста. 950 тисяч Було витрачено на виступ співака Тоні Матвієнко,
Оскільки свята, як правило, закінчуються, на демонтаж також довелося витратити кошти з міської Скарбниці. У різних місцях міста, таких як парк Володі Дубініна, Зелений Гай, Амурська парк и сквер Івана Старова, прибрали дерева и іншу Святкова атрибутику, це коштувало Дніпру кілька сотень гривень. Конструкції з Парканами и об’ємними іграшками довелося прибрати більше ніж на мільйон гривень.
2020 р
В умовах місцевих виборів и карантину підготовка до свят в Дніпрі йде повільніше, ніж в попередні два роки. Зараз міськрада вклав НЕ менше 4 мільйони гривень, з яких 2,4 мільйона підуть на покупку и установку ялинки в центрі міста.

Теги: Дніпро,свята,Новий рік

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео