СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Завершено досудове розслідування за фактом резонансного ДТП на Чернігівщині

Завершено досудове розслідування за фактом резонансного ДТП на Чернігівщині
199448 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва військової прокуратури Чернігівського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням військовослужбовця Прилуцького об’єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

   Встановлено, що 14.08.2020 вказаний старший сержант ЗСУ, керував автомобілем Ford Focus, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знехтувавши безпекою дорожнього руху, не надав перевагу в русі пішоходам, які здійснювали перехід проїзної частини по нерегульованому пішохідному переході в м. Прилуки, внаслідок чого скоїв наїзд на двох дівчат 1999 та 2000 року народження. Після чого самовільно покинув місце пригоди та залишив потерпілих в небезпеці.

   Одна з потерпілих зазнала численних тілесних ушкоджень та перебувала в небезпечному для життя стані.

   Обвинувальний акт щодо сержанта-контрактника за ст.ст. 135 ч. 1, 286 ч. 1 КК України скеровано до Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Військова прокуратура Чернігівського гарнізону,Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,скеровано до суду,обвинувальний акт,наїзд,алкогольне сп'яніння,старший сержант ЗСУ,завершено досудове розслідування

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео