СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Виставка живопису Ірини Яресько «Продовження»

Виставка живопису Ірини Яресько  «Продовження»
187857 ПЕРЕГЛЯДІВ

06 – 21 листопада 2020 року
Відкриття – 06 листопада о 18:00
(вхід на відкриття – лише за запрошеннями)

Місце проведення: ІІІ поверх Центру Української Культури та Мистецтва,
м. Київ, вул. Хорива, 19-В, тел. (044) 425-12-64, (044) 425-12-66.
За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва.

Проект є персональною виставкою творів Ірини Яресько, виконаних у техніці акрилового живопису мастихіном на полотні та акварельного живопису. Ідея виставки – продовження творчості як продовження життя. А ще – у кожній наступній картині продовжується тема попередньої!
Мисткиня живе та працює в м. Ірпінь Київської обл. У 2001 році закінчила Національну Академію Мистецтв та архітектури, факультет станкової графіки. Малювала з раннього дитинства, завжди тільки фрагменти української природи. Ірина Яресько своєю творчістю прагне показати людям красу рідного краю. Вона дуже хоче, аби люди зрозуміли, що вони і є його частинкою! І потрібно бути добрішими й цінувати те, що маємо.
Художниця добре знає той світ, який відтворює у своїх картинах. Її закоханість у нього та її талант розкривають глядачеві вічну красу природи. Ви не знайдете в її творах ані епатажних образів, ані скандальних ідей. Тільки старанно виписані найменші дрібнички створюють відчуття нереальної реальності у картинах. Ніякого глянцю, ніякого пафосу, все справжнє. Кольори – які є. Даруйте, що такі чисті та яскраві! Недосконалість її моделей теж надто красива, аж у пальцях свербить торкнутися, з'їсти грушу, чи вщипнути виноград.
Кожну картину художниця замислює як розповідь про маленьке диво. Вона прагне поділитися з нами своїм баченням. У творах Ірини Яресько продовжується життя, яке вона бачить довкола. Не завмирає, а продовжується природа, живуть рослини, співають птахи і гудуть комахи.

Ласкаво просимо, вхід вільний!

Час роботи виставкових залів:
Пн.- Сб. – 10:00 – 18:00; Нд. – вихідний.

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В
ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал)
www.dolesko.com

Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: [email protected].

Теги: виставка,мистецтво,живопис

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео