СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Поліцейські Краматорська розкрили умисне вбивство

162577 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перебуваючи напідпитку, зловмисник вдарив свого знайомого молотком по голові, а потім сховав тіло у зливній ямі. Наразі фігуранта затримано, йому повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
28 вересня близько 13.00 поліцейські Краматорська отримали повідомлення від мешканця селища Софіївка про те, що на своєму подвір’ї у зливній ямі він знайшов труп знайомого.
Попередньо слідство встановило, що того ж дня о четвертій ранку на території приватного домоволодіння троє знайомих вживали спиртні напої. Між двома з них розпочалася сварка. Зловмисник схопив молоток та почав ним бити свого опонента по голові. Від отриманих травм 37-річний чоловік помер на місці.
З метою приховання слідів злочину фігурант переніс тіло свого знайомого у зливну яму на подвір’ї, а зверху прикрив сухою травою та закидав цеглинами.
Оперативники затримали підозрюваного на місці злочину.
За вказаним фактом, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, відкрито кримінальне провадження ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Зловмиснику повідомлено про підозру. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Краматорський відділ поліції
Донецької області

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео