СТУДЕНТ УКРАЇНИ

У ВООЗ вважають небезпечним повернення уболівальників на стадіони

У ВООЗ вважають небезпечним повернення уболівальників на стадіони
4235 ПЕРЕГЛЯДІВ

Повернення уболівальників на стадіони може призвести до катастрофічних наслідків, зокрема нових спалахів коронавірусної інфекції.
Про це заявив директор ВООЗ з надзвичайних ситуацій Майкл Райан, пише видання Sportbusiness в четвер, 6 серпня.
За його словами, небезпека полягає в тому, що футбольні фанати зможуть масово перебувати не тільки на стадіоні, але й будуть користуватися громадським транспортом, відвідувати бари й клуби.
«Уявіть собі всі проблеми, які в нас зараз є з нічними клубами і барами, і втисніть все це в чотири-п'ятигодинний захід, коли тисячі людей їдуть на одному і тому ж громадському транспорті до місця проведення заходу, беруть участь у соціальних аспектах. Це може мати катастрофічні наслідки», — сказав Райан.
Нагадаємо, в Україні МОЗ дозволило поступово повертати уболівальників на стадіони під час матчів чемпіонату країни. Однак заповнювати можна буде тільки чверть місць на трибунах.
"Виступаючи в прямому ефірі онлайн-обговорення, директор ВООЗ із надзвичайних ситуацій Майкл Райан сказав, що повернення спорту за участю десятків тисяч людей може бути катастрофічним", - йдеться в повідомленні.
Райн заявив, що ризик полягає не тільки в тому, що люди потраплять на стадіон, а й в тому, що вони користуватимуться також громадським транспортом, відвідуватимуть бари та клуби.
Також у ВООЗ заявили, що "нереально" очікувати, що велика кількість глядачів відвідає спортивні заходи цього року в країнах, де все ще фіксують захворювання на Covid-19.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,коронавірус,стадіони
Автор: News Ukraine

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео