СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Учасники злочинної групи, яка виробляла та реалізовувала на Полтавщині підробний алкоголь, очікують на вироки суду

Учасники злочинної групи, яка виробляла та реалізовувала на Полтавщині підробний алкоголь, очікують на вироки суду
34623 ПЕРЕГЛЯДІВ

Військовою прокуратурою Полтавського гарнізону Центрального регіону України скеровано до суду обвинувальні акти щодо чотирьох учасників організованої злочинної групи – жителів Полтавської області.

Установлено, що у 2019 році вказані особи налагодили протиправну схему незаконного придбання, транспортування, зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв на Полтавщині.

05.05.2020 зловмисників було викрито військовою прокуратурою Полтавського гарнізону спільно зі співробітниками Нацполіції. Під час проведення санкціонованих судом обшуків за місцями проживання організаторів та учасників злочинної групи, а також інших приміщень, які перебувають у їх користуванні, у зловмисників вилучено понад 7 000 пляшок із лікеро-горілчаними напоями «сумнівного походження» та 50 літрів рідини, яка призначалася для подальшого незаконно виготовлення спиртовмісних напоїв, а також фарбники та заготівки для розлиття концентрату.

26.06.2020 військовою прокуратурою Полтавського гарнізону до Хорольського районного суду Полтавської області скеровано обвинувальні акти щодо усіх чотирьох фігурантів за ч. 3 ст. 28 та ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео