СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Небезпека минає: COVID-19 здає позиції

Небезпека минає: COVID-19 здає позиції
38853 ПЕРЕГЛЯДІВ

Станом на 24 березня у Китаї не зафіксовано жодного нового випадку захворювання на COVID-19.
Кількість випадків захворювання по всій території Китаю невпинно скорочується. Розважальні заклади вже починають працювати у звичному режимі, деякі школи навіть перейшли з дистанційного режиму на стаціонарний. Завдяки громадянській відповідальності, оперативним заходам безпеки та невтомній роботі медичних служб Китай зміг знизити рівень інфікування.
 Аби уникати можливості зараження, експерти радять знаходитись вдома, вживати необхідні вітаміни та дотримуватись простих правил гігієни.

Якщо вам необхідно вийти з дому, потрібно надягати медичні маски і стерильні рукавички, носити з собою антисептик, не торкатися очей та носа брудними руками.
Після вулиці радять 20 секунд мити руки з милом, а потім продезінфікувати їх антисептичними засобами.
Домашні улюбленці також знаходяться у зоні ризику – медичні працівники радять ретельно слідкувати за станом гігієни тварин і поменше виходити з ними на прогулянку в людні місця.

 

І головне – не панікувати і більше посміхатися! Знаходячись на карантині вдома, є чудова  можливість навчатися онлайн, практикувати англійську з носіями через соціальні мережі і, нарешті, почати більше приділяти увагу своєму здоров’ю, щоб з новими силами і натхненням розпочати роботу! 

 

Теги: Китай ,Коронавірус,Україна

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео