СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Поліцейські та волонтери-подоляни подарували дітям з «Центру опіки» різдвяну коляду

34878 ПЕРЕГЛЯДІВ

Святковий настрій і подарунки захисникам правопорядку з лінії розмежування, а також вихованцям дитячих будинків привезли гості з Поділля. Сьогодні волонтери об’єдналися з правоохоронцями заради дитячих посмішок.

У розпал зимових свят за доброю традицією головний офіс поліції області гостинно зустрів гостей з Хмельниччини. Вже третій рік поспіль представники громадської волонтерської організації «Дія» на чолі з її головою Валентиною Базилюк долають величезну відстань, поєднуючи культурно-освітню місію з такою завжди необхідною волонтерською допомогою.

Так, з подільською колядою волонтери проїхалися лінією розмежування – завітали до Новотроїцького, Ольгинки, Чермалика та Гранітного, аби привітати бійців та співробітників правоохоронних структур, що несуть службу у прифронтових районах. З’являлися зненацька, проте з доброю душею та не з пустими руками – ці веселі гості везли з собою колядки, смачні традиційні гостинці та найголовнішу різдвяну страву – кутю. Не залишили колядники поза увагою і діточок, які так скучили за батьківською ласкою – вихованців Покровського сиротинця.

У Маріуполі ж керівники підрозділів поліції області, разом з волонтерами та представниками добровольчих батальйонів дарували подарунки, радість та святковий настрій діточкам з міського дитячого будинку «Центр опіки».

Сьогоднішній день укотре довів, що різдвяна коляда – то не тільки поетичний символ зимового свята, а ще й єднальна ланка між світами духовності Сходу та Заходу нашої держави, що подолала сотні кілометрів, прямуючи на Донеччину.

 

Відділ комунікації

поліції Донецької області

 

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео