СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Гана - Уругвай 0:2. Несподівана вендетта чорних зірок. Уругвай переграв Гану з дежавю легендарної битви

Гана - Уругвай 0:2. Несподівана вендетта чорних зірок.  Уругвай переграв Гану з дежавю легендарної битви
279899 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поєдинок між "чорними зірками" та "селесте" був вирішальним у боротьбі за вихід в наступний етап Мундіалю в Катарі. Уругвай здобув лише 1 бал за підсумком стартових 2-х турів та мусив тільки перемагати, зважаючи на результат паралельного матчу Південна Корея – Португалія. Натомість ганцям було достатньо нічиєї, аби пробитись у плей-офф та помститись за епічну поразку в півфіналі ЧС-2010.

Вже на старті поєдинку глядачі відчули дежавю легендарного протистояння 12-річної давнини. Мохаммед Кудус впав у штрафному "селесте". Після перегляду VAR арбітр призначив пенальті у ворота Уругваю, втім Андре Айю не зміг реалізувати 11-метровий – Серхіо Рошет героїчно парирував постріл у нижній правий кут.

Вже за кілька миттєвостей "чарруа" визначили долю матчу. Спочатку Дарвін Нуньєс самостійно створив собі момент – обікрав суперника, обігрався з партнером та пошив у дурні кіпера ганців віч-на-віч. Захисник "чорних зірок" дивом вибив м'яч з лінії воріт.

Далі Луїс Суарес отримав передачу в штрафному суперників та пробив по воротах Гани – Лоуренс Аті-Зіджі парирував, але Джорджіан Де Арраскаета вдало зіграв на добиванні, відкривши рахунок. За 6 хвилин півзахисник Уругваю оформив дубль ефектним пострілом в дотик після навісу.

У другій половині "чорні зірки" активізувалися. Антуан Семеньо мав чудову нагоду відквитати бодай один м'яч, однак пробив повз ворота. У паралельному матчі Південна Кореї несподівано перемагала Португалію, "чарруа" було необхідно забивати ще один гол, аби пробитись в плей-офф. Кавані відчайдушно намагався стати героєм матчу. Під завісу поєдинку форвард класно пробив, щоправда, з офсайду, а незабаром впав у штрафному й намагався заробити пенальті – невдало. Врешті Уругваю так і не вдалося збільшити відрив та здобути путівку в наступний етап – 2:0.

Отже, "селесте" та Гана завершили свій виступ на ЧС-2022. У плей-офф пробилися збірна Португалії та Південної Кореї.

Джерело

Теги: селесте,Гана,Уругвай,Гана - Уругвай 0:2,Гана - Уругвай ,Несподівана вендетта чорних зірок,вендетта чорних зірок,Несподівана вендетта ,вендетта ,чорні зірки,Уругвай переграв Гану з дежавю легендарної битви,дежавю легендарної битви,Уругвай переграв Гану ,Поєдинок між "чорними зірками" та "селесте",Катар,Мундіаль,Мундіаль-2022,Мундіаль в Катарі,Південна Корея – Португалія,Португалія,Південна Корея ,ЧС-2010,VAR,Мохаммед Кудус,Андре Айю,Серхіо Рошет,Спорт,Футбол,новости,Новости футбола,новини, новини футболу,Спортивные новости,Спортивні новини,Новости спорта,Новини спорту,Дарвін Нуньєс,Луїс Суарес,Лоуренс Аті-Зіджі,Джорджіан Де Арраскаета, Антуан Семеньо,Уругвай переграв Гану
Автор: admin.sportcomua

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео