СТУДЕНТ УКРАЇНИ

MONATIK випустив переосмислену версію пісні Скрябіна

MONATIK випустив переосмислену версію пісні Скрябіна
316535 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кузьма Скрябін в українській музиці – фігура знакова. На його піснях фактично виросло ціле покоління, при чому не тільки пересічних громадян, а й зірок шоу-бізнесу. Тому й не дивно, що після того, як музиканта не стало, його музика продовжила жити в переспівах. Один із таких випустив і MONATIK.

Дмитро Монатік вже довгий час є автором хітів, що лунають звідусюди. Варто лише почати наспівувати "Кружит" чи "Love It Ритм" – і більшість тут же підхопить, адже його треки знають та люблять. Але так було далеко не завжди. Насправді хлопця довгий час не помічали, хоча він навіть брав участь у таких відомих телешоу як "Танцюють всі" та "Х-Фактор". Щобільше, він навіть намагався пройти до "Фабрики зірок", до сезону, який продюсувала Наталія Могилевська. Йому це не вдалося, але попрацювати з нею все-таки вийшло. У її балеті. Проте паралельно з цим музикант писав пісні, які зараз також знають, адже створені вони були для відомих виконавців. Але дійсно велику популярність він отримав у 2016. Тоді він випустив одразу кілька гучних треків. І це стало тим поштовхом, щоб вже зараз, лише за 5 років, уже мати звання Заслуженого артиста України. Виконавець нерідко створював пісні й в дуеті, але каверів в його творчості майже не було. Проте "магія" музики Кузьми Скрябіна змінила це.

Одна із культових пісень – "Старі фотографії" отримала нове звучання. Щобільше, цей переспів стане саундтреком до фільму, що знімається. Це буде робота, створена за повістю, написаною Скрябіним – "Я, "Побєда" і Берлін". Фільм матиме таку ж назву.

Кавер Монатіка створений із "нальотом" 90-х. І вибір ним саме цієї пісні недаремний. Це один із найбільш улюблених ним треків Скрябіна. І зі слів виконавця, це було водночас бентежно та складно, адже це відповідальність – не зруйнувати ту атмосферу, що вже є в композиції. Але артист справився, адже переспів вийшов дуже емоційний та проникливий.

Фанати Монатіка вже відмітили те, що це вийшло дуже красиво. В соцмережах багато схвальних відгуків на кавер. Це і не дивно, адже й дійсно співакові вдалося створити звучання душевне та чуттєве.

Нереально красивий кавер на таку улюблену багатьма пісню можна вже почути на музичних майданчиках та на YouTube Music.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео