СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Чи реально одразу 100 тисяч аліментів?

Чи реально одразу 100 тисяч аліментів?
299840 ПЕРЕГЛЯДІВ

У вересні цього року терпіння мешканця Карлівського району остаточно скінчилось – чоловік погасив аліментну заборгованість. На жаль, головним чинником стала не батьківська любов та бажання допомогти своїй родині, а простий намір виїхати за межі країни.

Дійсно, запланована  місцевим жителем подорож сприяла поверненню його двом дітям понад 70 тисяч гривень, котрі вчасно та в обсязі, визначеному судом, не сплачувалися. Проте, після того, як в процес виконання батьківського обов’язку втрутилися державні виконавці Карлівського відділу державної виконавчої служби Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) у цій справі відбулися позитивні зміни. Фахівці юстиції, обмежуючими постановами, зокрема забороною на виїзд за межі України, сприяли ліквідації заборгованості.

Окрім основного 70-тисячного боргу, через довготривале ігнорування економічних потреб сім’ї, батько додатково перерахував 20 тисяч гривень штрафу, а також понад 7 тисяч гривень виконавчого збору. Таким чином, щоб без перепон виїхати до іншої країни, містянин одразу сплатив близько 100 тисяч  гривень.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео