СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Боб Арум: Усик поб'є Джошуа у 10 випадках із 10

Боб Арум: Усик поб'є Джошуа у 10 випадках із 10
190996 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американський промоутер, голова компанії TOP Rank Боб Арум поділився своїми очікуваннями від бою-реваншу між українським чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа. Його слова цитує World Boxing News:

"Усик зобов'язаний провести реванш з Джошуа, і, на мій погляд, вони можуть придумувати які завгодно виправдання для Ентоні, але він не зможе перемогти Усика.

Можливо, станеться випадковість, і Джошуа вдасться побити Усика, проте Олександр набагато кращий боєць, ніж Ентоні. Усик повністю перебоксує Джошуа, який насправді не дуже-то і знає, як битися з лівшею.

Якщо вони будуть боксувати, то Усик поб'є його десять разів з десяти. Так що у Джошуа є єдиний шанс - втягнути його в бійку. Але якщо він це зробить, то відкриє свою щелепу.

Люди про це не згадують, але він сповідує свою манеру ведення бою, тому що у нього слабке підборіддя", – сказав він.

Теги: WBA, WBO, IBF ,IBO,Украина,Україна,Спорт,новости,Новости спорта,новини,новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,бокс,новости бокса,новини боксу, IBF, WBO ,IBO , Александр Усик , Александр Усик Википедия,Усик Википедия,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія, Олександр Усик ,Усик, Джошуа Вікіпедія , Ентоні Джошуа,Джошуа,Ентоні Джошуа Вікіпедія,Джошуа Википедия,Энтони Джошуа Википедия,Энтони Джошуа,Боб Арум,Арум,Боб Арум Вікіпедія,Арум Вікіпедія,TOP Rank,World Boxing News,реванш
Автор: admin.sportcomua

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео