СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Затримано групу осіб, яка збувала вогнепальну зброю на території Київщини

Затримано групу осіб, яка збувала вогнепальну зброю на території Київщини
257117 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури викрито та затримано трьох осіб під час продажу вогнепальної зброї (ч. 1 ст. 263 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що троє чоловіків, мешканців м. Фастова та Фастівського району вирішили реалізовувати знайомому пістолет-кулемет «Скорпіон» іноземного виробництва.
«Покупець» придбав у зловмисників «товар» за 65 тис грн. Правоохоронці затримали продавців зброї в порядку ст. 208 КПК України.На цей час задокументовано вже декілька епізодів продажу вогнепальної зброї та боєприпасів вказаними особами.Зараз вирішується питання про повідомлення чоловікам про підозру й обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Досудове розслідування здійснюється Фастівським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області, оперативний супровід - Фастівський РВ ГУ СБ України в м. Києві та Київській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео