СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Зловживання владою та службове підроблення: на Кіровоградщині колишній командир військової частини постане перед судом

Зловживання владою та службове підроблення: на Кіровоградщині колишній командир військової частини постане перед судом
312589 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Кропивницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері до суду направлено обвинувальний акт стосовно колишнього командира військової частини за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення (ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України).

Встановлено, що вказаний командир, у грудні 2017 року, під час виконання зобов’язань за договором з ремонту залізничної колії на території військової частини, до офіційних документів вніс неправдиві відомості про витрати, які не відповідали фактично виконаним роботам. На підставі цього військовою частиною на розрахунковий рахунок комерційної структури незаконно перераховано грошові кошти, які були виділені з державного бюджету.

Неправомірними діями командира військової частини заподіяно шкоду економічним інтересам держави на загальну суму понад 170 тис. гривень.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі слідчого управління ГУНП в Кіровоградській області за оперативного супроводу співробітників сектору захисту інтересів суспільства і держави ГУНП в Кіровоградській області.

Теги: Кропивницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,командир військової частини, зловживання службовим становищем ,службове підроблення,обвинувальний акт,Кропивницкий

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео