СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 31 серпня 2021 року

15099 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
Слава Україні!
Протягом минулої доби, 30 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню.
Біля НОВОЗВАНІВКИ ворог тричі обстрілював наші позиції з мінометів 120-го калібру, протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.
Неподалік населеного пункту ШУМИ російські окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.
Поблизу ТРОЇЦЬКОГО противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів.
У напрямку КАТЕРИНІВКИ російські найманці вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.
У районі НОВОТОШКІВСЬКОГО ворог обстрілював українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів, а з БПЛА було скинуто гранату ВОГ-17.
Неподалік ВОДЯНОГО окупанти вели вогонь з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.
Біля ШИРОКИНОГО збройні формування Російської Федерації обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.
Крім того, на межі Донецької та Луганської областей зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.
Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил загинув, інший – дістав поранення. Також, внаслідок підриву на НВП, один військовий отримав мінно-вибухову травму.
Поранених воїнів було терміново доправлено до лікувального закладу. Стан здоров’я захисників – середнього ступеню тяжкості.
Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.
Для припинення злочинних дій ворога українські захисники відкривали вогонь у відповідь.
Станом на 7 годину ранку, 31 серпня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.
У напрямку ШИРОКИНОГО російські найманці обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.
Біля НОВОЗВАНІВКИ противник застосовував міномети 120-го калібру.
Поблизу НЬЮ-ЙОРКА збройні формування Російської Федерації вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.
На ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь у відповідь.
За поточну добу бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає.
Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.
Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Слава Україні!
ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.
Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4059 транспортних засобів, 4550 осіб, з яких 4475 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялось 2 особи. Виявлено 48 адміністративних правопорушення.
За вказаний період поліцейськими розкрито 29 злочинів.
Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1015 осіб, на підконтрольну Україні територію прибула 1161 особа. Через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» – 430 та 266 відповідно.
Слава Україні!

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео