СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Побутове насилля на Харківщині: є загиблий

Побутове насилля на Харківщині: є загиблий
40864 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 2 грудня 2020 року в місті Лозова Харківської області сусіди зателефонували до відділку поліції та повідомили про труп чоловіка в одній з квартир будинків по вулиці Джерельній.

На місце події одразу викликали наряд медичної допомоги та працівників лозівської поліції. Після огляду чоловіка лікарі розповіли, що причиною смерті став характерно сильний удар ножем, від чого місцевий житель помер через декілька хвилин після нанесення рани.

Поліція після опитування сусідів та знайомих, склала невелику інформацію щодо розвитку подій та причини вбивства:

1.    Винуватцем стала 42-річна жінка – приятелька та стара знайома чоловіка;

2.    За період перебування у квартирі обоє випили велику кількість алкоголю;

3.    Між друзями почалася невелика сутичка, яка переросла в погрози та фізичним насиллям, жінка під дією алкоголю взяла до рук ножа та вдарила чоловіка;

4.    Жінка раніше була причетна до кримінальної відповідальності – грабіж та вбивство ще двох людей;

Речові та інші докази забрали на медичну експертизу. Жінку за порядком затримано за 208 статтею Кримінального кодексу України (Затримання уповноваженою посадовою особою).

Жительку будуть судити за статтею 115 частини 1 (умисне вбивство), через що їй передбачено обмеження свободи строком до 2 років, але суд врахує минулі злочини та присудить жінці від 7 до 15 років позбавлення волі.

Також вчора затримали чоловіка, який нещодавно вийшов з в’язниці та який вбив пенсіонерку у квартирі, яка торгувала табаковими та алкогольними товарами. Чоловік важким тупим предметом забив до смерті жінку, обшукав квартиру та втік. Поліції знадобилось лише дві години, щоб спіймати злочинця. Чоловіку загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

За новинами слідкуйте на сайті, бережіть себе та будьте здорові!!!

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео