СТУДЕНТ УКРАЇНИ

На Донеччині судитимуть 6 учасників організованої злочинної групи, яка займалась збутом наркотиків

На Донеччині судитимуть 6 учасників організованої злочинної групи, яка займалась збутом наркотиків
196674 ПЕРЕГЛЯДІВ

Донецькою обласною прокуратурою затверджено та спрямовано до суду обвинувальний акт стосовно 6 осіб, які займалися незаконним виготовленням, придбанням, зберіганням, перевезенням, пересиланням та збутом наркотичних засобів та психотропних речовин, вчиненим у складі організованої групи (ч. 3 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 43-річний чоловік, раніше судимий за аналогічні злочини, створив організовану групу, яка займалась збутом особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого та психотропної речовини - метамфетаміну на території Добропільського району.

У ході проведених оперативних закупок метамфетаміну та опію, задокументовано та припинено злочинну діяльність 6 місцевих мешканців віком від 29 до 57 років.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео