СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Житель Чернігівщини погасив понад 43 тисячі гривень боргу по аліментах

Житель Чернігівщини погасив понад 43 тисячі гривень боргу по аліментах
227547 ПЕРЕГЛЯДІВ

Борг мешканця Бобровицького району Чернігівської області – це не результат невдалої позики чи програної партії в карти. Просто батько не платив вчасно аліменти, через що завинив своїй дитині понад 43 тисячі гривень.

Як розповіла Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), статус неплатника аліментів чоловіку не заважав, він жив у звичному ритмі та створив нову родину. Проте залишатись непомітним громадянину довго не вдалося – державні виконавці застосували до нього тимчасові обмеження у правах та внесли відомості про його особу до Єдиного реєстру боржників (https://erb.minjust.gov.ua/). Цікаво, що нова дружина стала на сторону колишньої родини та наполягла на погашенні заборгованості. Вона не хотіла, щоб тінь минулого псувала імідж нинішньої сім’ї.
Очільниця також додала, результатом такої співпраці з правниками стало повернення чаду у повному обсязі його коштів, разом зі штрафом у розмірі 13 тисяч гривень за несвоєчасну сплату аліментів.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео