СТУДЕНТ УКРАЇНИ

У Жовтих Водах з'явилась оновлена школа

У Жовтих Водах з'явилась оновлена школа
146142 ПЕРЕГЛЯДІВ

Жовті Води з оновленою школою. Після реконструкції будівлі вчителі та учні радіють, бо тепер займатимуться у сучасних умовах.

Школа №6! — від минулого тут залишились хіба що стіни. Та й вони тепер утеплені і барвисті.

"Хотелось увидеть новые парты, как будет в классах... Рассказывали, что у каждого класса будет свой цвет", - розвповідає учениця школи №6 Єлизавета Бондаренко.

Про новенькі класи тут давно мріяли. Щодо їх дизайну - застосували сучасний підхід. Не дарма у навчальних кабінетах зона біля дошки обов’язково яскрава. Тож там зосереджується уся увага учнів.

"Вона була сірою, старою, а зараз стала дуже яскравою, різнокольоровою. І я впевнена, що не тільки я, а й мої однокласники та інші учні хочуть навчатися в нашій школі", - каже учениця школи №6 Мирослава Грецька. 

Раді не тільки учні, а й педагоги, а надто вчителька біології, яка жартома каже, що її кабінет виграв джекпот. Лише на обладнання витратили близько восьмисот тисяч гривень.

 

"Це нові мікропрепарати, це нова техніка, це мультимедійний комплекс. Всього не перерахувати навіть", - розповідає вчителька біології Олена Яшкова. 

Кабінети оснащені мультимедійним обладнанням. Крім цього, два комп’ютерні класи із сучасною технікою. Директорка школи розповідає: у планах створити гурток робототехніки. Додає: відкриття школи після ремонту стало справжньою подією.

 

"У нас було дуже багато батьків і дітей. У нас такої великої кількості, мабуть, ще не було разом. Батьки і діти зібралися всі. Всім хотілося пройти нагору, подивитися поверхи, кабінети",- зізнається директорка школи №6 у Жовтих Водах Павлина Чаленко. 

Усе новеньке і у їдальні, і у спортивній та актовій залах.

 

"Мене вразило все. Мені дуже сподобалося... Красиво!",- розповідає учениця школи №6 Діана Боєва.  

На вулиці теж облаштовують територію. Будують футбольне поле з біговими доріжками та майданчики для гри у боскетбол і волейбол.

 

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео