СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Міністерства охорони здоров'я України повідомило про успішне відновлення медзакладів та лікарень пошкоджених військами рф

Міністерства охорони здоров'я України повідомило про успішне відновлення медзакладів та лікарень пошкоджених військами рф
285136 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна успішно відновила 474 об’єкти медичних установ, які постраждали від дій Росії, тоді як ремонтні роботи на ще 383 об’єктах тривають. Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я України, передає Укрінформ.

"Від початку війни нам вдалося повністю або частково відновити 857 об’єктів медичних установ, що зазнали пошкоджень від Росії. Серед них 474 об’єкти були відновлені повністю, а ще 383 об’єкти відновлюються частково", - йдеться в офіційному повідомленні.

Зазначається, що найбільше медичних об’єктів було відновлено в Миколаївській, Дніпропетровській, Київській, Харківській та Чернігівській областях.

Раніше повідомлялося, що протягом повномасштабного вторгнення Росії було зруйновано 195 об'єктів медичних установ, які не підлягають відновленню, і пошкоджено ще 1508 об'єктів. Найбільше втрати зазнали медичні установи Харківщини, Донеччини, Миколаївщини, Київщини, Чернігівщини, Дніпропетровщини, Херсонщини та Запоріжжя. Щодо Луганської області немає повної інформації.

Протягом війни також пошкоджено 103 автомобілі екстреної медичної допомоги, знищено 256 і захоплено 125.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео