СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Співпраця ПНПУ імені В. Г. Короленка з Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді

Співпраця ПНПУ імені В. Г. Короленка з Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді
358482 ПЕРЕГЛЯДІВ

18 червня 2023 р. студентка факультету філології та журналістики групи А-31 Анастасія Мелешко в межах «Місяця позашкілля», оголошеного Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка, працювала із вихованцями гуртка «Юний журналіст». Анастасія разом із гуртківцями Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради працювала над зйомками анімаційного пластилінового мультфільму у форматі stop motion.

Разом із юними журналістами Анастасія виготовляла фігурки героїв, навчала гуртківців працювати над синопсисом і сценарієм мультфільму. Гурток «Юний журналіст» працює під творчою орудою методистки ОЦЕВУМу Ірини Синягівської, а в минулому – випускниці нашого університету.

Здобувачка вищої освіти Анастасія Мелешко говорила з гуртківцями – учнями полтавських шкіл – про історію та день теперішній ПНПУ, про можливість здобути у ЗВО фах за покликанням.

Найцікавіше – фільмування – попереду; найважливіше для гуртківців – вибір місця навчання – теж у майбутньому. Надіємося, що їхнє спілкування з Анастасією стане поштовхом для вступу до Полтавського педагогічного.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео