СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Внаслідок збройної агресії рф на Донеччині загинуло 15 дітей, 24 отримали поранення

Внаслідок збройної агресії рф на Донеччині загинуло 15 дітей, 24 отримали поранення
318700 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
Збройні сили рф продовжують вчиняти криваві військові злочини на території мирної Донеччини. І що найгірше – продовжують вбивати і калічити наших дітей.
З початку військового вторгнення рф на території Донецької області загинуло 15 дітей, поранено 24. Зокрема, внаслідок одного з численних авіаударів по м. Маріуполю зазнала смертельних травмувань 11-річна спортсменка, зірка української художньої гімнастики Катерина Дяченко. Бездиханне тіло дитини рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого житлового будинку.
У лікарні м. Бахмут надають медичну допомогу 13-річній дівчинці, яка отримала мінно-вибухову травму та осколкові поранення через обстріл м. Попасна Луганської області.
З тяжкими пораненнями до Курахівської міської лікарні доставлено двох сестричок 6 та 13 років. Діти постраждали під час бомбардування с. Новомихайлівка Покровського району. Крім того, у даному населеному пункті загинув один місцевий мешканець, а ще двоє - чоловік та жінка отримали вогнепальні осколкові поранення.
За усі злочини, вчинені на території України, російські нелюди відповідатимуть у Міжнародному кримінальному суді.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео