СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Рятувати життя швидко та безпечно!

Рятувати життя швидко та безпечно!
145865 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нову технологію у медицині, яка здатна лікувати складні захворювання та проблеми серця без важких ускладнень та побічних ефектів, не просто освоїли, а вже почали приміняти на практиці львівські лікарі.

Вперше, у Львові, на операційному столі медики провели операцію із застосуванням технології під назвою «кріоабляція», яка передбачає введення у серце рідкого азоту, що миттєво заморожує ділянки серця, що сприяють поширенню захворювання. За допомогою кріоабляції лікують не лише патології сердечних клапанів, а й пов’язані з ними порушення сердечного ритму.

Така технологія дозволяє хірургам швидко та безпечно працювати із проблемами серця, адже завдяки заморозці необхідних «хворих» ділянок відбувається вирівнювання електричної активності ритму серця, а основні колагенові волокна та структурна цілісність тканин зберігається, що дає можливість спеціалістам провести операцію із 80-відсотковою успішністю.

Першим, хто довірився лікарям і зголосився на проведення такої нової для українських лікарів операції став 62-річний чоловік, який вже близько 4-х років страждав від порушень роботи серця.

Лікарі запевняють– така технологія буквально врятувала життя пацієнту і на сьогоднішній день загрози для його життя немає.

Теги: Медицина ,лікарі,операція,Львів

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео