СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Дійшли до фінішу будівельно-монтажні роботи онкодиспансеру на Житомирщині

Дійшли до фінішу будівельно-монтажні роботи онкодиспансеру на Житомирщині
262703 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно в місті Житомир завершилися ремонтні роботи корпусу призначеного для лікування обласного онкодиспансеру. Реконструкція проводилась за кошти проєкту “Велике будівництво” Володимира Зеленського.

 

Наразі це один медичний заклад такого профілю, де лікарі мають змогу надавати повноцінну допомогу хворим на онкозахворювання. Дана установа не проводила жодних серйозних будівельних робіт ще з самого початку створення. Проте за допомогою нинішнього осучаснення лікарня збільшила власну територію приблизно на 600 квадратних метрів.

 

Отже, на сьогодні в корпусі онкодиспансеру наявні модернізовані поліклінічні та ендоскопічні кабінети, які мають новітні пристрої для лікування хворих. Крім того, медичний заклад тепер оснащений спеціальною лабораторією. Також з’явилося реконструйоване приймальне відділення для надання необхідної, якісної медичної допомоги клієнтам та додає комфорту працівникам.

 

Дана модернізація обійшлася державі в понад 93 мільйони гривень. Проте результат не піддає ніяких сумнів в обов'язковості проведених ремонтних робіт в цій установі.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео