СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Стало відомо, хто стане наступним суперником “Шахтаря”!

Стало відомо, хто стане наступним суперником “Шахтаря”!
24663 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що вже визначилися із тим, хто зіграє наступний матч проти “гірників”. Їхнім наступним суперником повинна стати “Рома”. Одразу нагадаємо, що попередній матч вони завершили із рахунком 1:0 на користь українського клубу. Багато розмов наразі відбувається на фоні гри воротаря. Хтось переконаний в тому, що він прекрасно відіграв всю гру. При чому в нього було декілька гарних моментів на виході. Він не залишав ворота, коли була небезпека та при цьому встигав зрозуміти, коли він буде потрібен на полі. Але багато хто з критиків зауважив, що це був один із найгірших матчів за всю історію ігор. Особливо всім не до вподоби був перший тайм.

Але гра вже скінчилась і з рахунком 3:0 “Шахтар продовжуватиме грати. Тепер на нього чекає не дуже простий матч із “Ромою”. Всі чекали на зустріч команди із колишнім тренером Фонсекою, але жеребкування показало інше. Тьягу Пінту прокоментував майбутню зустріч команд під час проведення Ліги Європи: “На нас чекають складні матчі, тому що «Шахтар» – дуже досвідчена команда в єврокубках. У цьому сезоні вони двічі обіграли «Реал», це показує, наскільки вони сильні. У них дуже хороший тренер і така ж команда”.

Тренер “Роми” зауважив, що гра з “Шахтарем” стане для них прекрасним досвідом. Точно сказати, хто переможе, поки важко. Але “Рома” поставила собі на меті показати якомога кращі результати. Звісно, як і всі інші, вони прагнуть пройти до самого фіналу та виграти в змаганнях, проте навіть попри те, що рівень команди значно виріс, “гірники” для них залишаються гарними суперниками. Вони переконані, що кожна зустріч для них є фіналом, тож варто не мріяти про те, як вони опиняться у фіналі, а грати так, ніби кожна гра остання! Проте як надалі складатиметься все, поки невідомо, тож чекаємо самих матчів!

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео